Droom niet je leven maar leef je droom 🍀

Toen we vertrokken naar ons boerderijtje verhuisden er al een aantal dieren met ons mee.
Zo hadden we 5 Franse Hangoren 2 honden en 1 paard. Mijn paard kreeg er een maatje bij en zo begon het avontuur. Isadoro & Bayo zijn vanaf die dag de beste maatjes. Twee Spaanse (pre) jongens van 10 en 3! 

Konijnen 

Er werd een groot Franse Hangoren paradijs gebouwd en ook de konijnen familie breidde uit tot 8 Franse Hangoren. Een fantastische gevarieerde plek voor elk konijn!
Op deze plek leven momenteel 5 voedsters en 3 gecastreerde rammen. 

Honden 

Naast onze paarden en konijnen hebben wij ook drie fantastische honden. Nora, Mason en Milo. Twee Australian shepherds en een kruising border collie x Australian shepherd. 

Varkens, geiten & schapen 

Ook de twee kune kune zusjes kommer&kwijl wonen bij ons op de boerderij. Zij delen een fantastisch verblijf samen met onze twee adoptie geiten Tom&Jerry en onze schapen: Hidde & Stoffer & Blik. 

Cavia's 

8 cavia's meisjes hebben afgelopen voorjaar een plekje gevonden bij ons. Ze zijn achtergelaten in het bos en hebben een nieuw blijvend thuis bij ons gevonden.

Fretten 

Maak kennis met onze 2 geweldige fretten Liam

& Levi. Geadopteerd bij stichting Frettig gestoord. De beide mannen komen uit het laboratorium en zijn gebruikt als proefdieren.  Afgelopen zomer hebben we een prachtig verblijf voor ze gemaakt. Mijn hart maakt een sprongetje als ik de jongens zie. Knuffelen, spelen en mee op avontuur. Dat vinden ze geweldig. Heel dankbaar dat deze jongens in mijn leven zijn gekomen. 

Kat

Omdat we in een verbouwing zitten was het eigenlijk niet de bedoeling om een kat te adopteren. Maar natuurlijk gebeurde dat wel. We kregen een berichtje van iemand die wegens privé omstandigheden een plekje zocht voor hun Ragdoll van 1 jaar oud. En ja die vraag konden we niet afslaan. Maak kennis met : Muis!