Droom niet je leven maar leef je droom 🍀

15 Mei 2020. Een dag die ons leven totaal veranderde. Op deze dag kregen wij de sleutels van ons nieuwe huis. Een oud boerderijtje uit 1900. Hier begon een nieuw leven..

Ik ben Marsha 29 jaar oud en geboren in Krimpen a/d lek. Al zolang als ik leef ben ik gek op dieren en houd ik van het buitenleven. Toen wij in mei 2020 de sleutels kregen van ons nieuwe huis kon dat maar een ding betekenen..

We bouwden een gigantisch konijnen verblijf. Een paddock paradise voor onze paarden en al snel werd ons erf een waar dieren paradijs met nog veel meer dieren.

Er was een ding wat ik heel erg belangrijk vond en dat was een fijne plek voor mens én dier. Genoeg verrijking en voldoen aan de basisbehoeften.

Ik merkte om mij heen dat de kennis over het houden van dieren nog erg achterloopt. Dieren in te kleine verblijven. Problemen met koppelen. Te weinig verrijking voor verschillende dieren. Ik dacht daar moet ik iets mee.  Een dier verdient het om gehouden te worden naar zijn natuurlijke behoeften.

Met onze plek inspireer ik graag andere eigenaren om te laten zien hoe het ook kan en neem ik je graag mee in ons avontuur!